Brandstory

IETS OVER MIJ

Zoals vele vrouwen ben ook ik gek op tassen! Een lange tijd heb ik de ambitie gehad om iets voor mezelf in de mode te starten en sinds dit jaar heb ik eindelijk de stap durven zetten. Na veel tassen zelf te hebben gebruikt wist ik precies wat ik wilde, een stylish en functionele tas die te combineren is met iedere outfit.

HOE HET BEGON

Dit alles bracht mij op het idee om de tassen zelf te gaan ontwerpen en te produceren. Na een aantal maanden les te hebben gevolgd van een coupeuse leek het mij een leuke uitdaging om een tas te ontwerpen én te produceren waar ik zelf al een lange tijd naar op zoek was. Na veel verschillende ontwerpen te hebben gemaakt kwamen er uiteindelijk twee modellen uit gerold: de SEWIE. en de SEW.

HET PRODUCT

De tassen zijn handgemaakt en de stoffen worden met veel liefde en passie uitgekozen. SEW.label staat voor kwaliteit, fashion én gemak waarbij mijn doel is dat het een tas is die te gebruiken is bij iedere gelegenheid en als leuke accessoire bij iedere outfit. Ik heb gekozen om de collectie te starten met twee modellen, de SEWIE. en de SEW. SEW.label wil de collectie blijven vernieuwen waardoor er steeds nieuwe stoffen worden uitgezocht en daarnaast ben ik altijd opzoek naar nieuwe favoriete fashion items voor vrouwen. KEEP POSTED!